Jambiere de damă Kari Traa Louis 622646 Tweed

382,49 RON

Marca: Kari Traa
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Gamisport.ro

  • Înapoi la magazin
  • Parametrii

Înapoi la magazin

Jambiere de damă Kari Traa Louis 622646 Tweed

Cu croială elegantă, fermitate medie, aceștia sunt colanții Louise de la Kari Traa . Jambiere fantastice de antrenament pentru femei și o piesă cu adevărat emblematică, potrivită pentru a fi purtată pe tot parcursul anului. Cine poate confirma funcționalitatea și stilul produselor Kari Traa ?  Reprezentanta Republicii Cehe în snowboard cross și ambasadoarea mărcii Kari Traa, femeie în mișcare - Eva Samková Acest produs best-seller este fabricat din materiale elastice cu uscare rapidă, în 4 direcții, care garantează o libertate maximă de mișcare. Acestea sunt subțiri din punct de vedere vizual și se adaptează perfect la mișcare.Evacuare mai bună a umezelii datorită panourilor de ventilație din plasă. Materialul este ecologic, plăcut și sănătos pentru piele datorită certificării OEKO-TEX® 100.

Material moale cu uscare rapidă,Material elastic în 4 direcții pentru libertate de mișcare,Cusături plate pentru confort maxim,Bandă elastică reglabilă în talie, cu curea de silicon,Guset de între picioare pentru libertate maximă de mișcare,Fermoar la glezne,Buzunar mic cu fermoar la spate,Panouri strategice de ventilație cu plasă,Utilizare pe tot parcursul anului,Această piesă este un must-have,Detalii reflectorizante

Kari Traa nu este doar un campion de schi freestyle,discipline cu trei medalii olimpice, ci și creatorul unei discipline de succes,brand sportiv de succes.Îmbrăcăminte sport concepută pentru a se potrivi cu precizie formelor femeilor, dar,dar și pentru a răspunde cerințelor unui stil de viață activ și sportiv.,Majoritatea produselor Kari Traa sunt concepute pentru a fi purtate de către,adolescenți. Datorită lânii Merino, lenjeria intimă este caldă și, în același timp, subțire și confortabilă.,Kari Traa produce, de asemenea, pălării și mănuși. Dacă sunteți în căutarea de jachete pentru femei și,pantaloni cu modele unice, atunci ați ajuns și la locul potrivit. Jachete și,pantalonii sunt unice nu numai prin designul lor, ci și prin faptul că sunt cusute,croite la comandă pentru femei și se potrivesc perfect. Puteți găsi, de asemenea, sporturi,hanorace, tricouri, sutiene pentru șosete și o mulțime de accesorii. Ideal,fie că faceți aerobic, zumba, spinning sau pur și simplu ieșiți la alergat.Absolut,unice sunt sutienele Kari Traa. Sutienele sunt concepute pentru a,pentru a oferi un confort maxim în timpul sportului. Curelele sunt întărite, întregul,sutien este fără dezosare, confecționat din material cu uscare rapidă și are,un sistem de fixare perfect. Datorită combinației unice de două țesături și a diferitelor,întindere direcțională, acesta previne zdruncinarea incomodă a sânilor și, astfel,efortul și încordarea excesivă. Nu ai mai experimentat niciun sutien până acum,un asemenea confort în sport și posibilitatea de a te bucura din plin de fiecare activitate.

Pantaloni » Colanți » Jambiere de damă Kari Traa Louis 622646 Tweed

Parametrii produsului

  • marime L,M
  • marime S
  • marime XL
  • marime XS
  • Intrastat Pentru bărbaţi kalhoty-0,60-62034319
  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter