Pantaloni 3/4 pentru bărbați Klery M albastru

275,10 RON

Marca: Husky
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Gamisport.ro

  • Înapoi la magazin
  • Parametrii

Înapoi la magazin

Pantaloni 3/4 pentru bărbați Klery M albastru Pantaloni sport ușori pentru bărbați ¾ Klery M croiți confortabil din,țesătură tehnică pentru o mulțime de zile călduroase de primăvară și vară,activități. Purtați-i pentru drumeții, plimbări în natură sau pur și simplu casual,ținută de oraș. Materialul respirabil maxim și tăietura intenționată este, de asemenea, potrivit pentru,potrivit pentru ciclism sau alergare.Caracteristici:

Material tehnic special cu un singur strat HUSKYTECH STRETCH PLUS cu rezistență ridicată la abraziune.,Respirabilitate ridicată și confort maxim chiar și în condiții de stres fizic ridicat.,Material elastic confortabil, cu o notă de elastan.,Material cu uscare rapidă, îndepărtează cu ușurință umezeala de pe corp. Pentru activitățile orientate spre performanță.

Păstrați îmbrăcămintea funcțională pentru sport și în aer liber în stare excelentă

Nu vă spălați textilele după fiecare utilizare, le veți prelungi durata de viață și veți salva mediul înconjurător și portofelul dumneavoastră.,Spălați la temperaturi scăzute, limitați călcarea și uscați la aer.,Alegeți curățătorii care oferă un mod mai blând de a vă îngriji hainele.,Puteți afla mai multe în articolul cum să vă spălați delicat și ecologic.

UTILIZĂRI

Pantaloni sport pentru bărbați ¾ pentru ținute casual, drumeții și mișcare activă, cum ar fi ciclismul și alergarea în zilele călduroase.

SPECIFICAȚII

Husky Tech Stretch Plus,,Material superior: 93% nailon, 7% elastan,Greutate: g (mărimea L)

PRINCIPALELE AVANTAJE

Material flexibil cu aspect de bumbac,Centura HUSKY,Elastic cusut pentru flexibilitate la talie,Tăietură cu formă anatomică, genunchi preformați,POZITIE: lateral exterior | buzunar exterior pe coapsă cu fermoar | buzunar exterior pe spate cu fermoar,Pantaloni scurţi şi fusta » Pantaloni scurți, 3 sferturi » Pantaloni 3/4 pentru bărbați Klery M albastru

Parametrii produsului

  • marime (L),M
  • marime XL
  • marime XXL
  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter