Rucsac Osprey Arcan Mici Ziua lăptos ceai bronzat

400,63 RON

Marca: Osprey
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Gamisport.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Rucsac Osprey Arcan Mici Ziua lăptos ceai bronzat Creat de natură. Rucsacul de zi mic Arcane este solid,împletit cu natura, având materiale reciclate și durabile,și elemente metalice de lungă durată. Este un hotel elegant, complet echipat,rucsac conceput pentru un stil de viață activ.

Această serie este o piatră de hotar majoră în călătoria de sustenabilitate Osprey a brandului, iar Arcane se mândrește cu un strat DWR fără C0 și PFC. Toate materialele folosite în producție sunt reciclate,și testate în timp, ceea ce îi conferă un aspect minimalist. Met al,componente completează perfect designul acestui rucsac durabil și au grijă de,longevitatea sa. Patch-ul cu logo izbitor de pe partea din față este,un detaliu interesant.

În interior veți găsi un compartiment pentru laptop căptușit și buzunare pentru o organizare ușoară. Împreună cu volumul 10 l,înseamnă că puteți împacheta tot ce aveți nevoie pentru ziua următoare,de care veți avea nevoie. Fermoarul exterior poate fi deschis pe o parte și pe toată lungimea sa,lungimea rucsacului, permițând un acces ușor la conținutul rucsacului și la,toate celelalte lucruri esențiale rapid și ușor cu ajutorul fermoarului exterior,buzunar orizontal exterior care vă protejează, de asemenea, bunurile de zgârieturi.

Pe scurt, Arcane Small Day este un rucsac care a fost creat de natură, dar conceput pentru un stil de viață activ de zi cu zi. Rucsaci turist » Rucsaci mici (până în 30l) » Rucsac Osprey Arcan Mici Ziua lăptos ceai bronzat

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter