Rucsac Zajo Mayen 20 magnet

287,25 RON

Marca: Zajo
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Gamisport.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

Rucsac Zajo Mayen 20 magnet Un singur rucsac pentru toate? Cu această provocare în minte, ne-am propus să proiectăm și să producem un rucsac Mayen complet echipat și adaptat pentru drumeții de o zi, dar care oferă, de asemenea, o organizare excelentă pentru viața de zi cu zi, datorită numeroaselor sale buzunare. Deși la prima vedere rucsacul arată mai degrabă ca un rucsac de oraș, veți găsi detalii esențiale pentru drumeții, cum ar fi un suport pentru bețe de trekking, o pelerină de ploaie impermeabilă sau chiar un buzunar hidrovac. Veți aprecia sistemul sofisticat al spatelui, fie că vă cățărați pe stânci, fie că purtați un rucsac plin de cărți grele. Nu este nevoie să vă aruncați rucsacul într-un colț vineri seara, doar schimbați conținutul și sunteți gata pentru o aventură de weekend!

DETALII TEHNICE

1 cameră,Clipuri DURAFLEX®,Fixarea cu velcro a hidrovacului,Orificiu pentru furtun pentru furtun hidrovac,Buzunar cu fermoar în partea de jos pentru pelerină de ploaie,Haina de ploaie detașabilă furnizată cu rucsacul,Buzunar frontal cu fermoar pentru lucrurile pe care trebuie să le aveți la îndemână.,Organizator interior și clemă de prindere a cheilor în buzunarul cu fermoar din mijloc.,Buzunare laterale din plasă,2 puncte de prindere a stâlpilor de trekking,Curele de compresie laterale,sistem de spate căptușit,Buzunare cu fermoar pe centura taliei,Fermoare de fermoar extinse. conturate și ușoare

Proprietăți

MATERIAL: RainXpert, Duraflex®,INPUT: superior,CAPACELE LATERALE: Da,PLACĂ INTEGRATĂ: Da,HYDROVAKU opțiune: da,VOLUME: 20 l,GREUTATE: 935 g,VOLUME: 20,DIMENSIUNE: 31 x 47 x 23 cm,MATERIAL EXTERIOR: 100% nailon DWR (C6) + PU,MATERIAL INTERIOR: 100% nailon,ÎNTREȚINERE: Păstrați rucsacul uscat după utilizare. Umiditatea favorizează formarea mucegaiului, care poate deteriora și slăbi fibrele materialului în timp. Rucsacul trebuie depozitat departe de temperaturi ridicate, agenți oxidanți, înălbitori și lumina directă a soarelui. Dacă rucsacul este foarte murdar, spălați-l manual cu săpun lichid și apă călduță, clătiți-l bine și lăsați-l să se usuce la aer. Nu spălați niciodată la mașină sau uscați la mașină!

Rucsaci turist » Rucsaci mici (până în 30l) » Rucsac Zajo Mayen 20 magnet

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter