tricotat merinos capace Kama A144 104 XL

156,00 RON

Marca: Kama
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Gamisport.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

tricotat merinos capace Kama A144 104 XL

Capacul subțire Merino este o alegere ideală pentru persoanele active. Indiferent dacă este vorba de schi fond, rațuri cu zăpadă sau alpinism, Merino își face treaba peste tot. Termoreglare ideală cu un volum minim. Partea hidrofobă a tricotului din interior elimină rapid transpirația de pe frunte și vă asigură confortul.

material 100% lână Merino,Certificat Bluesign® de cel mai înalt standard ecologic și siguranță,bandă interioară din material Polycolon® pentru o absorbție ideală a umezelii și confort maxim,Mărimea UNI,întreținere ușoară,fabricat în Republica Cehă,inaltime 22cm,Dimensiune: XL (circumferință Head 62-66 cm)

Fire - 100% lână Merino Fibra complexă, naturală, funcțională este natural moale și nu zgârie, este antibacteriană și rezistă la mirosuri, reglează în mod ideal temperatura, se încălzește chiar și atunci când este umedă, este antialergică și rezistentă la radiațiile UV. Procesat fără utilizarea clorului folosind tehnologia EXP4.0 pentru o spălare ușoară în mașina de spălat. Bluesign®APPROVED - un certificat de cea mai înaltă prietenie și siguranță pentru mediu. Polycolon® - Polycolon® este o fibră hidrofobă care nu absoarbe umezeala și o îndepărtează de pe piele. Are proprietăți termice foarte bune și respinge murdăria. Este potrivit pentru sportivi activi, dar datorită proprietăților sale iritante, este potrivit și pentru îmbrăcăminte casual.

Reguli de bază pentru tratarea produselor din lână,Spalat pe maini - produsul trebuie spălat manual într-o baie călduță la 30 ° C max. Apoi strângeți Slight și uscați în poziție orizontală, de preferință pe un prosop. La clătire, reduceți treptat temperatura băii pentru a preveni precipitarea sau deforMorea. Spălare în mașină - produsul se poate spăla la mașină. Utilizați doar un program de lână care respectă spălarea mai blândă (temperatură rezonabilă și viteză de centrifugare redusă). - folosiți detergenți Slighti concepuți pentru lână, atât pentru spălarea mâinilor, cât și în mașina de spălat. - Nu uscați produsul pe un încălzitor. Dacă încălzirea depășește temperatura de 30 ° C, (și acest lucru este destul de normal), apa conținută în tricotaje va fi, de asemenea, încălzită la peste 30 ° C și produsul se va condensa în același mod ca în timpul spălării necorespunzătoare. Nu folosiți balsam de țesături! Atenţie! Spălarea în apă mai caldă (mai mult de 30 ° C) și măcinarea îndelungată în mașina de spălat vor degrada produsul, tricotul se va simți și se va prăbuși. Un astfel de produs devalorizat nu poate fi revendicat. Căciuli și fulare » Căciuli » tricotat merinos capace Kama A144 104 XL

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter