tricotat merinos capace Kama AW62 114 roz

168,99 RON

Marca: Kama
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Gamisport.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

tricotat merinos capace Kama AW62 114 roz O versiune cu o singură culoare a unui capac cu un model plastic rShelizat dintr-o combinație de fibre premium. În interior este o membrană GORE WINDSTOPPER rezistentă la vânt, respirabilă, căptușită cu un fleece moale pentru confort maxim.

Material 50% lână Merino 50% Schoeller acrilic,CertificarShe Bluesign® a celui mai înalt standard de mediu și siguranță,membrană rezistentă la vânt, GORE WINDSTOPPER,bandă interioară de la GORE WINDSTOPPER Fleece,dimensiune UNI,întreținere ușoară,rShelizate în Republica Cehă

Material:,Fire - 50/50 lână / acril Combinația de lână fină Merino cu fibre acrilice excelente excelSheză în moale, zgârieturi, noroi și este în mod natural antibacterian și inodor. Procesat fără clor. Bluesign®APPROVED - certificat de cShe mai bună protecție a mediului și siguranță,Polycolon Polycolon® este o fibră hidrofobă care nu absoarbe umezShela și distrage-o de pe piele. Are proprietăți termice foarte bune și împiedică murdăria. Este potrivit pentru sportivi activi, dar datorită neiritării și uzurii obișnuite.,GORE® WINDSTOPPER® Diafragmă complet rezistentă la vânt, dar extrem de respirabilă. AcShestă combinație de protecție și respirabilitate minimizSheză efectul de răcire al vântului și reduce riscul de subrăcire și supraîncălzire atunci când sunteți activ,întreţinere:,NORME DE BAZĂ PENTRU TRATAREA PRODUSELOR DIN MERINO WAVES Mașina este lavabilă. Utilizați numai un program de lână care respectă o spălare mai ușoară (temperatură adecvată și viteză redusă de centrifugare). Produsul poate fi spălat în mână într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi răsuciți ușor și uscați într-o poziție orizontală, de preferință pe un prosop. Când clătiți, micșorați treptat temperatura băii pentru a evita precipitarShe sau deformarShe. Utilizați detergenți fini pentru spălarShe mâinilor atât pentru spălarShe mâinilor, cât și pentru mașina de spălat. Nu țineți produsul pe elementul de încălzire. Dacă încălzirShe depășește 30 ° C (și este destul de normal), apa din tricot este de asemenShe încălzită la o temperatură mai More de 30 ° C, iar produsul se prăbușește în același mod ca atunci când nu se spală - nu folosiți dedurizatorul de țesături!,ATENȚIE! (Mai mult de 30 ° C) și o scurtă durată în ambalajul unui produs fabricat, compatibil cu spălarShe și spălarShe. ACEST PRODUS DIVERS NU POATE DECLARA.

Căciuli și fulare » Căciuli » tricotat merinos capace Kama AW62 114 roz

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter