tricotat merinos cravată Kama S26 111

165,99 RON

Marca: Kama
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Gamisport.ro

  • Înapoi la magazin

Înapoi la magazin

tricotat merinos cravată Kama S26 111

Decolteul monocromatic cu model de relief pufos este aliniat complet cu căptușeală din lână caldă, astfel încât iarna nu are nicio șansă. Împreună cu șapca în relief creează o pereche elegantă în oraș.

material Schoeller 45% lână Merino 55% acrilică,Bluesign®Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță,în interiorul Tecnopile®Fleece,dimensiune 27x20 cm,întreținere ușoară,făcut în Republica Cehă

Fire - 45/55 lână merino / acrilică Combinația de lână fină Merino și acrilic voluminos excelează prin moale, pufos și căldură. Bluesign®APPROVED - Certificat de cea mai înaltă ecologicitate și siguranță.,Fleece - Tecnopile Fleece de înaltă calitate, fabricată din fibre de poliester selectate, care garantează rezistența la pilling, izolație termică ridicată, respirabilitate optimă, elasticitate, ușurință, iritabilitate, super-moale la atingere și întreținere ușoară.

REGULI DE BAZĂ PENTRU TRATAMENTUL PRODUSELOR DE Lână MERINO Mașina este lavabilă la mașină. Folosiți numai un program de lână care respectă o spălare mai blândă (temperatură adecvată și viteză de rotire redusă). Produsul poate fi spălat manual într-o baie călduță până la 30 ° C. Apoi strângeți Slight și uscați orizontal, de preferință pe un prosop. Când clătiți, coborâți treptat temperatura băii pentru a evita precipitațiile sau deforMorea. Folosește-l detergenți delicate pentru lână atât pentru spălarea mâinilor, cât și pentru mașini. Nu uscați produsul pe încălzitor. Dacă încălzitorul depășește 30 ° C (și acest lucru este normal), apa din tricotaje se va încălzi, de asemenea, peste 30 ° C, iar produsul se va micsora în același mod ca și în cazul unei spălări necorespunzătoare - nu folosiți înmuiator de țesătură! ATENȚIE! Spălarea în apă caldă (MAI MULTE DE 30 ° C) ȘI RĂZIREA LUNGĂ ÎN PRODUSUL DIRECT DE MAȘINĂ, ÎNCĂLCARE ȘI CONCENTRAȚIE. ACEST PRODUS DEZVOLTAT NU poate fi recLamat.

Căciuli și fulare » Eşarfe, fularele » tricotat merinos cravată Kama S26 111

  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter