Tricou pentru femei Kari Traa Sanne Drumeții Ls 623046 Visul

291,59 RON

Marca: Kari Traa
Disponibilitate: In stoc

0 voturi

Înapoi la magazin Gamisport.ro

  • Înapoi la magazin
  • Parametrii

Înapoi la magazin

Tricou pentru femei Kari Traa Sanne Drumeții Ls 623046 Visul Cine poate confirma funcționalitatea și stilul produselor Kari Traa ?  Reprezentanta Republicii Cehe în snowboard cross și ambasadoarea mărcii Kari Traa, femeia în mișcare - Eva Samková.,Materialul tehnic și funcțional drirelease® Naia™ îndepărtează umezeala. Panourile din plasă plasată strategic permit pielii tale să respire, chiar dacă încerci doar să-ți depășești limitele.Combinația de tivuri și cusături plate asigură un aspect curat și un finisaj neted, în timp ce croiala și liniile sofisticate creează un look chupr sportiv și feminin.

Material tehnic cu uscare rapidă DriRelease® Naia,Panouri de plasă la subsuori,Cusături plate pentru un design neted,Patch-uri pe mâneci,Logo KT brodat,Material: materialul principal conține 80% poliester reciclat și este certificat Oeko-Tex®. Materialul contrastant conține 92% poliester reciclat și este certificat Oeko-tex 100®.

Kari Traa nu este doar un campion de schi freestyle,discipline cu trei medalii olimpice, ci și creatorul unei discipline de succes,brand sportiv de succes.,Îmbrăcăminte sport concepută pentru a se potrivi cu precizie formelor femeilor, dar,dar și pentru a răspunde cerințelor unui stil de viață activ și sportiv.,Majoritatea produselor Kari Traa sunt concepute pentru a fi purtate de către,adolescenți. Datorită lânii Merino, lenjeria intimă este caldă și, în același timp, subțire și confortabilă.,Kari Traa produce, de asemenea, pălării și mănuși. Dacă sunteți în căutarea de jachete pentru femei și,pantaloni cu modele unice, atunci ați ajuns și la locul potrivit. Jachete și,pantalonii sunt unice nu numai prin designul lor, ci și prin faptul că sunt cusute,croite la comandă pentru femei și se potrivesc perfect. Puteți găsi, de asemenea, sporturi,hanorace, tricouri, sutiene pentru șosete și o mulțime de accesorii. Ideal,fie că faceți aerobic, zumba, spinning sau pur și simplu ieșiți la alergat.Absolut,unice sunt sutienele Kari Traa. Sutienele sunt concepute pentru a,pentru a oferi un confort maxim în timpul sportului. Curelele sunt întărite, întregul,sutien este fără dezosare, confecționat din material cu uscare rapidă și are,un sistem de fixare perfect. Datorită combinației unice de două țesături și a diferitelor,întindere direcțională, acesta previne zdruncinarea incomodă a sânilor și, astfel,efortul și încordarea excesivă. Nu ai mai experimentat niciun sutien până acum,un asemenea confort în sport și posibilitatea de a te bucura din plin de fiecare activitate.

Lenjerie de corp termică » Bluze cu mânecă lungă » Tricou pentru femei Kari Traa Sanne Drumeții Ls 623046 Visul

Parametrii produsului

  • marime L,M
  • marime S
  • marime XL
  • marime XS
  • Produse similare

Produse similare

  • Produse similare după marcă

Produse similare după marcă

Abonați-vă la Newsletter

Abonați-vă la Newsletter